Zirve Yazılım | Forum
TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Genel::.
(/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Genel Bilgiler (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Konu Başlığı: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ (/showthread.php?tid=14826)

Sayfalar: 1 2


TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - ozgurcocuk - 12.28.2013 12:47

Zirve Yazılım Ticari Paketlerin Yeni Yıl Devir İşlemleri İçin aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz....

[Resim: vyl5k.bmp]
DAHA SONRA  DEVİR  BUTONUNU SEÇİP  AŞAĞIDAKİ İŞLEMİ YAPALIM...

[Resim: vyl7n.bmp]


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - didem - 12.28.2013 14:11

denemek ıcın deneme fırmasından 2014 u yaptım nasıl sılıcem peki


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - Fatih - 12.28.2013 14:11

Konu sabitlenmiştir. Teşekkür Ederiz Sayın ozgurcocuk


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - gori - 12.29.2013 20:22

arkadaş madem güncel konu ben de buraya yazayım sorumu. şimdi yeni girdiğim bir firma var ve bizde finansman paket aldık yeni. 6-7 ayın evraklarını girdim aşağı yukarı. ama önümde hala faturalar var. acaba devir işlemlerini 2014 yılının içinde de gerçekleştirebilir miyim..ya da devir işlemini yapsam 2013 yılında çalışmaya devam edebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - mkoyunoglu - 01.10.2014 11:53

merhaba arkadaşlar resimde anlatıldığı üzere devir yaptım ama bakiyelerin devri olmamış neden ki acaba ?


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - ozgurcocuk - 01.10.2014 11:57

(01.10.2014 11:53)mkoyunoglu Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  merhaba arkadaşlar resimde anlatıldığı üzere devir yaptım ama bakiyelerin devri olmamış neden ki acaba ?
resimdeki açılışlar seçeneğinde bulunan çeltiği kontrol ettinizmi. Yani  Açılışlar da İşaretli olursa DEVİR BAKİYELERİ de gelir.

Tekrar Deneyin ve Açılışlar Seçeneğinin işaretli olduğuna dikkat edin DEVİR YAPARKEN  DEVİR YAP BUTONUNUN ÜSTÜNDE YER ALAN ( GÜNCELLENSİN) SEÇENEĞİNİ SEÇİN


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - mkoyunoglu - 01.10.2014 11:59

evet özellilkle resimdeki anlatıldığı gibi yaptım


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - ozgurcocuk - 01.10.2014 12:02

(01.10.2014 11:59)mkoyunoglu Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  evet özellilkle resimdeki anlatıldığı gibi yaptım
TEKRAR DENERMİSİNİZ PEKİ YİNE OLMAZSA DURUMU PAYLAŞIN LÜTFEN.....
ÇÖZÜM BULAMAZSAK DESTEĞİ ARAMANIZ GEREKECEK.... KOLAY GELSİN


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - maraelektrik - 12.08.2014 11:03

Arkadaşlar deneme kısmından 2015 yılını yazdım giriş için tamam butonuna bastım böyle bir yıl yok oluştrulsun mu diye sordu evet dedim yeni kartı açytı ama devir ekranını açmadı Yani devir butonu diye bir buton yok yanlış yerden mi girmeye çalşıyorum anlamadım !


RE: TİCARİ PAKETLERİN YENİ YIL DEVİR İŞLEMİ - ozgurcocuk - 12.08.2014 19:50

(12.08.2014 11:03)maraelektrik Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar deneme kısmından 2015 yılını yazdım giriş için tamam butonuna bastım böyle bir yıl yok oluştrulsun mu diye sordu evet dedim yeni kartı açytı ama devir ekranını açmadı Yani devir butonu diye bir buton yok yanlış yerden mi girmeye çalşıyorum anlamadım !
DEVİR Butonu sadece TİCARİ PAKETLERDE vardır. Kullandığınız paket hangisi acaba?

Çünkü Müşavir Pakette devir diye bir işlem yok. İlgili yılı açtığınızda tüm veriler (hesap palanı, sgk personel kartları vb)otomotik gelir.