Zirve Yazılım | Forum
ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Güncellemeler & Duyurular::.
(/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Tanışma (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Konu Başlığı: ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA (/showthread.php?tid=15473)



ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - oli - 05.05.2014 14:40

üretim modulunu kullanan arkadslar nerdesınızzzz


RE: ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - ozgurcocuk - 05.05.2014 17:47

FORUMDA GENELDE MÜŞAVİR PAKET KULLANICILARI VARDIR.ÜRETİM MODÜLÜ KULLANAN YOK DESEM YALAN OLMAZ. SİZE ÖNERİM

http://www.zirveyazilim.net/teknikdestek.html

BURADA YER ALAN ÜRETİM VE REÇETELENDİRME GÖRÜNTÜLÜ ANLATIMI İZLEMENİZ. İŞİNİZİ GÖRECEKTİR.


RE: ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - TotanAyd. - 11.19.2018 17:39

üretim modülünde carilere blokaj nasıl koyuluyor? belli bir limitten sonra sistemin o cariye fatura kesmesine izin vermemesini istiyorum


Cvp: ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - Zirve.Melek - 11.19.2018 18:22

merhabalar, cari kart incele düzelte alın tam orta kısımda f10 sekmeleri var diğer bilgilerin içinde risk limiti var oraya istediğiniz tutarı yazın. cari o tutarı aşarsa cari modülünde o carinin rengi değişir


RE: ÜRETİM MODÜLÜ HAKKINDA - erenerdem896 - 01.28.2019 15:08

üretici olalım tüketici oldukça zarar hep