Zirve Yazılım | Forum
BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Paylaşım & Eğlence::.
(/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: .::Donanım İnceleme::. (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Konu Başlığı: BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK (/showthread.php?tid=16826)



BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK - pırlanta - 04.10.2015 11:49

İŞYERİNDE İŞÇİLERİMİZE NET MAAŞLARINI AGİ DAHİL ÜCRET SÖYLÜYORUZ MESAİ HESAPLARKAN YANLIŞLIK OLUYOR PROGRAMA EKLENEBİLİR Mİ


RE: BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK - zenryou - 04.10.2015 14:03

Merhabalar, bordro ana ekranda iken CTRL + SHIFT + F12 tuşlarına basılınca istediğiniz gibi bir seçenek sağ alt tarafta beliriyor. Saygılar.


RE: BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK - MUSDEM - 04.10.2015 14:12

sayın zenryou söylediğiniz alan mevcuttur fakat hesaplama hatası yapmaktadır bilginize !!!


RE: BORDRODA AGİ DAHİL NET ÜCRET HESAPLAMA ŞEKLİ YOK - zenryou - 04.10.2015 14:22

Sayın MUSDEM benim hiç ihtiyacım olmadığı için hesaplatma yapmadım, genede uyarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.