Zirve Yazılım | Forum
Zirve Nova Kullanan Varmı? - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Müşavir & Finans & Ticari & Nova & e-Dönüşüm::.
(/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Zirve Nova Bölümü (/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Konu Başlığı: Zirve Nova Kullanan Varmı? (/showthread.php?tid=25297)

Sayfalar: 1 2 3 4 5


Zirve Nova Kullanan Varmı? - m_basar - 02.29.2020 10:41

Zirve Novayı aktif bir şekilde kullanan var mı şuan beyanname verebilen vs. İade etmek istediğimizde Novanın hazır olduğunu beyanname verenlerin olduğu söylendi fakat hala çok eksiği var. Huh


RE: Zirve Nova Kullanan Varmı? - savyal - 02.29.2020 12:41

Zirveden ses seda yok nova için bizde bekliyoruz


RE: Zirve Nova Kullanan Varmı? - sssss - 02.29.2020 15:01

bugün çalışmıyorlar sanırım o yüzden cevap vermeyebilirler...


RE: Zirve Nova Kullanan Varmı? - monografi - 02.29.2020 15:18

novamı o ne ?...! hani 2018 de il dolaşıp şöyle program böyle program deyip , fazla iştahlanıp yoğun talep üzerine bitmemiş program olarak pazarlanan , gün uzatıp sonra ocakta hazır ,martta hazır nisana kadar hazır olucak ,sonra az daha sabırlı olun telkininde bulunup henüz %100 'de 100 bitmemiş programdan bahsediyorsunuz hatırladım ,ha birde yeni güncellemeler yapıyoruz arada sırada test edin diyerek bizi kobay olarak kullanan programdı değilmi nova....! sayın zirve yetkilileri muhtemelen saygısızca eleştiri yapanları atıyoruz diye beni de atmak istiyeceksiniz yukarıda yazdıklarımın hiç birinde hakaret ve saygısızlık yok nova alanları tek tek arayın benim dediklerimden farklı birşey duymayacaksınız.. o yüzden lütfen ciddi bir işletme gibi kullanıcılarınızı net bir şekilde bilgilendirin yada programla ilgili eleştirileri kabul edin sonuç olarak gerçeği kabullenmek asaletten diyerek yaptığınız bu hatayı kabullenin net soruyorum 2020 de kullanıcakmıyız evet mi hayırmı .teşekkürler....!


RE: Zirve Nova Kullanan Varmı? - OZEN80 - 02.29.2020 15:37

Zirve bitmiş okeye dönüyor, bu tip yenilikçi şeyleri yapabileceğini düşünmek iyimserlik olur, benim pek umudum kalmadı açıkçası. Yine de belki bin düzelme olur, verilen sözler yerine getirilir diye bekliyorum...


RE: Zirve Nova Kullanan Varmı? - Zirve.Selcuk - 03.02.2020 08:49

Merhabalar;

Nova'da şuan için genel bir sorun bulunmamaktadır. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi beyanname gönderimleri vs. yapılmaktadır. Firmalarınızın aktarımlarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar..


Cvp: Zirve Nova Kullanan Varmı? - nihataydın - 03.02.2020 08:52

(03.02.2020 08:49)Zirve.Selcuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Merhabalar;

Nova'da şuan için genel bir sorun bulunmamaktadır. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi beyanname gönderimleri vs. yapılmaktadır. Firmalarınızın aktarımlarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

selçuk bey bordro hesaplayamıyoruz biz demi sorun novada mı bilemiyorum. iki ay önce hesaplaya biliyorduk


Cvp: Zirve Nova Kullanan Varmı? - Zirve.Selcuk - 03.02.2020 09:04

(03.02.2020 08:52)nihataydın Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(03.02.2020 08:49)Zirve.Selcuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Merhabalar;

Nova'da şuan için genel bir sorun bulunmamaktadır. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi beyanname gönderimleri vs. yapılmaktadır. Firmalarınızın aktarımlarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

selçuk bey bordro hesaplayamıyoruz biz demi sorun novada mı bilemiyorum. iki ay önce hesaplaya biliyorduk
Merhabalar;

Anlık olarak masaüstü programda olduğu gibi Novada da hatalar olacaktır. Fakat şuan bordro hesaplamayla ilgili genel bir durum yok. Nova müşteri numaranızı tuşlayarak bizi aradığınızda direk Nova için teknik destek alabiliyorsunuz.

İyi çalışmalar..


Cvp: Zirve Nova Kullanan Varmı? - himura - 03.02.2020 10:25

2 defa görüştük. 1 yıldır nova paketimiz var. 1 Yıldır 1 tane firma yükleye bildik. Diğer firmalar yok acaba programda mı problem var, pc de mi sıkıntı acaba, terminalden mi denesek. 200-300 firma var masa üstünden devam ediyoruz. Neyse


Cvp: Zirve Nova Kullanan Varmı? - tclnk - 03.02.2020 12:40

(03.02.2020 08:49)Zirve.Selcuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Merhabalar;

Nova'da şuan için genel bir sorun bulunmamaktadır. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi beyanname gönderimleri vs. yapılmaktadır. Firmalarınızın aktarımlarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

Selçuk Bey nasıl kullanayım. Stok modülü çalışmıyorki, ortalama kar haddine göre veya ağırlıklı ortalamaya göre stok kayıtları giriyorum rapor alamıyorum. Üstelik bunu sorun olarak yazdım geri dönüş olmadı. Nakliyeci vb. hariç diğer müşterilerimin hepsine her ay muhasebe kayıtlarına göre ticari mal stoklarını veriyorken nova da bunu yapamıyorum. Sadece stok kaydı tutmadığım nakliyeci, hafriyatçı vb. müşterilerimi mi geçireyim nova ya.