Zirve Yazılım | Forum
F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Müşavir & Finans & Ticari & Nova & e-Dönüşüm::.
(/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Zirve Finansman Hakkında (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Konu Başlığı: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. (/showthread.php?tid=28072)



F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - arkee911 - 08.10.2021 16:50

Fiş işlerken hücredeki veriyi alt satırlara kopyalayan Ctrl + F5'e bastığımda kopyalama yerine başka bir modül çıkıyor. Kısayol mu değişti acaba?


RE: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - ozdo - 08.10.2021 19:53

Bulunduğunuz satıra girdiğiniz değeri alt satırlara da uygulanmasını istiyorsanız F5'e basmalısınız. Yanlış hatırlamıyorsam tarih, evrak no, belge türü gibi sütunlarda çalışıyor


Cvp: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - arkee911 - 08.11.2021 08:57

(08.10.2021 19:53)ozdo Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bulunduğunuz satıra girdiğiniz değeri alt satırlara da uygulanmasını istiyorsanız F5'e basmalısınız. Yanlış hatırlamıyorsam tarih, evrak no, belge türü gibi sütunlarda çalışıyor
F5'e bastığımda aylık özet modülü açılıyor.


Cvp: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - Zirve.Sefa - 08.11.2021 09:23

(08.10.2021 16:50)arkee911 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Fiş işlerken hücredeki veriyi alt satırlara kopyalayan Ctrl + F5'e bastığımda kopyalama yerine başka bir modül çıkıyor. Kısayol mu değişti acaba?

Merhaba,

Bağlantı bilgilerinizi iletirseniz sisteminizde kontrol sağlayalım.

İyi çalışmalar.


Cvp: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - ejderboran - 08.11.2021 13:19

(08.10.2021 16:50)arkee911 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Fiş işlerken hücredeki veriyi alt satırlara kopyalayan Ctrl + F5'e bastığımda kopyalama yerine başka bir modül çıkıyor. Kısayol mu değişti acaba?

direk F5 yapmalısını ctrl ye gerek yok

düzeltme : ben satır koplayama yerine tarih fiş no kopyalama olarak alğıladım. özür dilerim.


Cvp: F5 İLE HÜCRE KOPYALAMA HKK. - arkee911 - 08.11.2021 13:54

(08.11.2021 13:19)ejderboran Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(08.10.2021 16:50)arkee911 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Fiş işlerken hücredeki veriyi alt satırlara kopyalayan Ctrl + F5'e bastığımda kopyalama yerine başka bir modül çıkıyor. Kısayol mu değişti acaba?

direk F5 yapmalısını ctrl ye gerek yok

düzeltme : ben satır koplayama yerine tarih fiş no kopyalama olarak alğıladım. özür dilerim.
Sefa bey ilgilendi saolsun..Fatura serileri için şuan F5 aktif değilmiş. Konu yazılımdakilere iletilecekmiş. Güncelleme ile düzeltecekler gibi.