Zirve Yazılım | Forum
Güncelleme Yaparken... - Baskı Önizleme

+- Zirve Yazılım | Forum (https://www.zirveyazilim.net/forum)
+-- Forum:
.::Güncellemeler & Duyurular::.
(/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Güncellemeler (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Konu Başlığı: Güncelleme Yaparken... (/showthread.php?tid=29)

Sayfalar: 1 2 3


Güncelleme Yaparken... - Fatih - 03.12.2005 11:27

Sitemizden indirdiginiz güncellemeleri yüklerken Ana bilgisayarinizda ve ve terminal bilgisayarlarinizda programin kapali olmasi gereklidir...

Eger yüklerken siz "Lütfen Disk 4 ü tarkin" veya "Bir Sonraki Disk i yerlestirin" gibi uyarilar geliyorsa : Yüklemeyi iptal ederek acik olan programlari kapatip yüklemeyi tekrar calistirmaniz gerekmektedir.Yükleme esnasinda bu uyari(lar) geliginde programi kapatip tamam diyerek devam ederseniz program zarar görür...

Kurulumu yapmadan önce lütfen güncellemeler bölümündeki "Güncellemeler nasıl yapılacak?" bölümünü okuyunuz...


- mhmtl - 11.07.2012 11:39

Merhabalar, güncelleme bölümünde güncellemenin nasıl yapılacağını gösteren bir belge bulamadım???


- Fatih - 11.08.2012 10:25

Yedekleme nasıl yapılır

Güncelleme nasıl yapılır


RE: Güncelleme Yaparken... - miyasegecer - 01.11.2016 10:33

merhaba arkadaşlar birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim ...devir yaparken cariler de sadece borç bakiyesi olanları devir edebiliyor muyuz ?ConfusedAngel


RE: Güncelleme Yaparken... - mcengiz - 01.11.2016 13:05

BORDRO PERSONEL BÖLÜMÜNDE ENGELLİ İNDİRİMLERİNİ GÜNCELLEMİYOR 2015 GÖRE ALIYOR

BORDRO PERSONEL BÖLÜMÜNDE AYARLAR DA ENGELLİ İNDİRİMİNİ 2015 YILININ AYNISI GİBİ GÜNCELLİYOR BUNU MANUEL ELLE GİRSEM OLUR MU CEVABINIZI BEKLİYORUM


RE: Güncelleme Yaparken... - mehmet nurettin - 01.11.2016 14:11

Evet üstad elle girerseniz işinizi görür.


RE: Güncelleme Yaparken... - orhan demir - 01.11.2016 14:44

Güncellemeden sonra terminal makinalarımdan birisi sgl bağlanmıyor. bağlanmayan terminalden zirve yi sildim yeniden kurdum yine bağlanmadı. ana bilgisayarı bağlantı var. telefon malesef ulaşılamıyor.


RE: Güncelleme Yaparken... - gaziantep - 01.12.2016 10:52

Terminal makinalarda sql' e gerek bulunmamaktadır, sql' i silip zirve' yi kurun ve ağ bağlantınızı sağladıktan sonra bağlanacaktır.


Cvp: Güncelleme Yaparken... - hasanilgaz - 06.20.2019 10:24

(11.08.2012 10:25)Fatih Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Yedekleme nasıl yapılır

Güncelleme nasıl yapılır

Merhabalar Güncelleme ile ilgili bir yazı döküman bulamadım.Bu verdiğiniz linkte yardımcı olmadı.Çalışmadı.


RE: Güncelleme Yaparken... - MURAT 42 - 06.20.2019 11:12

ANA MAKİNADAN GÜNCELLEMEYİ İPTAL ETTİK WİN7 DE HATA VERİYORMUŞ V7 FAKAT TERMİNAL MAKİNADA HATA ALDIM BİR TÜLÜ ESKİYE ÇEVİREMİYORUM

HATALARDA BUNLAR

DİĞER HATA